Skip to content

Ofertă de Rusalii 2022 - Phoenicia Blue View

Phoenicia Blue View 4*

3 nopti in perioada 09 – 14 iunie Discount 60%

361 euro/camera dublă/demipensiune în loc de 675 euro/3 nopti

Amplasat în stațiunea Olimp, cu o suprafață de aproximativ 47.000 mp și un număr total de peste 1500 locuri de cazare, complexul de 4 stele pune la dispoziția oaspeților o plajă privată, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea, dar și numeroase alte facilități. Este un loc care impresionează prin grandoarea sa, dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez.

* Matrimonială sau Twin Standard Vedere Stațiune Amfiteatru

Reducerile sunt:

✔️  Discount 60% pentru rezervări în perioada 09 iunie-14 iunie 2022;      Sejur : minim 3 nopți, cu regim de masă minim demipensiune;

✔️Ofertă valabilă pentru toate spațiile de cazare

Termeni și condiții

✔Oferta este  valabilă din 11 aprilie 2022 în limita pachetelor disponibile. ✔Discount-ul se aplică la tariful de cazare. ✔Pentru cazare în regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulți. ✔Plata se efectuează integral în 48 de ore de la confirmarea rezervării și este nerambursabilă. ✔Oferta nu se cumulează cu alte promoții active sau discount-uri suplimentare.

Tags :
Share :

editor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Corporis error dignissimos fugiat voluptas, asperiores quibusdam exercitationem id quam reiciendis expedita quidem nemo? Illo quod suscipit est possimus officiis repellendus eum.

Call Now Button