Skip to content

Ofertă de Rusalii 2022 - Phoenicia Blue View

Phoenicia Blue View 4*

3 nopti in perioada 09 – 14 iunie Discount 60%

361 euro/camera dublă/demipensiune în loc de 675 euro/3 nopti

Amplasat în stațiunea Olimp, cu o suprafață de aproximativ 47.000 mp și un număr total de peste 1500 locuri de cazare, complexul de 4 stele pune la dispoziția oaspeților o plajă privată, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea, dar și numeroase alte facilități. Este un loc care impresionează prin grandoarea sa, dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez.

* Matrimonială sau Twin Standard Vedere Stațiune Amfiteatru

Reducerile sunt:

✔️  Discount 60% pentru rezervări în perioada 09 iunie-14 iunie 2022;      Sejur : minim 3 nopți, cu regim de masă minim demipensiune;

✔️Ofertă valabilă pentru toate spațiile de cazare

Termeni și condiții

✔Oferta este  valabilă din 11 aprilie 2022 în limita pachetelor disponibile. ✔Discount-ul se aplică la tariful de cazare. ✔Pentru cazare în regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulți. ✔Plata se efectuează integral în 48 de ore de la confirmarea rezervării și este nerambursabilă. ✔Oferta nu se cumulează cu alte promoții active sau discount-uri suplimentare.

You cannot use comments here, because comments are disabled for this page/post. Please enable page/post comment in settings.

Nu ratați nicio noutate
Call Now Button