Skip to content

Târg de Crăciun 2021 – BERLIN

Descriere

Berlinul se imbraca, in decembrie, in hainele sale cele mai stralucitoare pentru a sarbatori Craciunul. Locuri emblematice ale orasului gazduiesc targuri de Craciun mari si mici, marile bulevarde, piete si intersectii capata un nou decor. Aici se organizeaza cele mai frumoase piete de Craciun din Germania.

Vinul fiert, scortisoara si vanilia isi impletesc aromele in aer.

Descriere hoteluri

Best Western Hotel am Spittelmarkt 3*

Acest hotel din centrul Berlinului ofera camere mari cu acces gratuit la internet WiFi. Situat la doar 150 de metri de statia de metrou Spittelmarkt, Best Western asigura acces facil la principalele atractii turistice din Berlin.

Best Western am Spittelmarkt ofera un mic dejun bogat tip bufet in fiecare dimineata, in cele 6 sali de mic dejun. Barul hotelului este deschis nonstop si serveste o gama larga de bauturi si gustari.

Piata Alexanderplatz si zona de divertisment Potsdamer Platz sunt la 10 minute de mers cu metroul de Best Western Spittelmarkt. Insula Muzeelor, inscrisa in patrimoniul UNESCO, este la 15 minute de mers pe jos.

Hotel Alexander Plaza 4*

Situat la 5 minute de mers pe jos de Piața Alexanderplatz din Berlin si de zona plina de viata Hackescher Markt, acest hotel ofera o zona de sauna, servicii de masaj si WiFi gratuit.

Micul dejun tip bufet este servit in sera luminoasa. Sauna si zona de fitness au fost renovate in 2017 si sunt decorate in culori calde de pamant.

La 5 minute de mers pe jos veti ajunge la Insula Muzeelor, la statia S-Bahn Hackescher Markt si la statia de autobuz Spandauer Str./Marienkirche.

Tarife

 

 

03 – 06.12

10 – 13.12

17 – 20.12

Best Western Hotel am Spittelmarkt 3*

 

230 euro/pers

230 euro/pers

250 euro/pers

Hotel Alexander Plaza 4*

 

280 euro/pers

280 euro/pers

350 euro/pers

Tariful include:

  • Bilet de avion Bucuresti – Berlin si retur
  • 3 nopti cazare
  • Mic dejun

Nu sunt incluse:

  • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, pretul poate fi garantat in momentul efecturarii rezervarii. Toate pachetele ofertate sunt disponibile la momentul transmiterii acestora, insa pot aparea modificari.

Conditii de intrare in Germania:

Obligatia de a face dovada testarii, vaccinarii sau vindecarii revine tuturor persoanelor cu vârsta de peste 12 ani care intra pe teritoriul german –  independent de modalitatea de transport aleasa (aerian, terestru, naval) si indiferent de zona din care se calatoreste.

You cannot use comments here, because comments are disabled for this page/post. Please enable page/post comment in settings.

Nu ratați nicio noutate
Call Now Button