Skip to content

Târg de Crăciun 2021 – BUDAPESTA

Descriere program

Bucurați-vă de atmosfera unică din Budapesta in Piața Vörösmarty! Târgul de Advent şi Crăciun "Karácsonyi Vásár" de la Budapesta este unul dintre cele mai frumoase 10 târguri de Crăciun din Europa. Este vizitat în luna decembrie de milioane de turişti sosiţi de pe toate continentele.

Numeroase programe care acoperă o gama variata de gusturi și preferinte, se desfășoară aici în timpul perioadei târgului de Craciun ; folk, jazz, crossover, alternativ, blues si concerte soul.

Târgul, inaugurat recent, a fost inclus de celebra revistă Travel & Leisure în topul cel mai importante manifestări de Crăciun din Europa.  În Piaţa Vörösmarty din Budapesta, in cele peste 100 de casute de lemn se comercializeaza produse artizanale traditionale si decoratiuni de Craciun, realizate din materiale naturale, toate fiind certificate de un juriu al Uniunii Asociaţiei de Artă Populară din Ungaria. Există şi un spaţiu destinat deliciilor culinare, ridicat exact în mijlocul pieţei, unde poate fi degustată o varietate de reţete tradiţionale de Crăciun si mâncărurile tradiţionale maghiare..   Te poţi încălzi la un vin fiert cu scorţişoara şi alte arome îmbietoare. Nu lipsesc nici dulciurile, în topul listei fiind toate varietăţile de marţipan şi ciocolată. Se pot găsi şi castane prăjite, colaci Kurtos si langoşi.  Aşadar, atmosfera este festivă, în stil traditional.

 

Descriere hoteluri

Ibis Centrum 3*

Ibis Budapest Centrum se află la numai 50 de metri de stația de metrou Kalvin ter (pe liniile 3 și 4) și la 300 de metri de Muzeul Național Maghiar. Acesta oferă acces Wi-Fi gratuit și are o grădină cu terasă. Toate camerele au aer condiţionat, TV prin satelit și baie privată. La doar câțiva pași de Ibis Budapest Centrum se găsesc numeroase restaurante și cafenele.

Arcadia Budapest 4*

Inaugurat în aprilie 2014, hotelul Arcadia Budapest este situat în centrul Budapestei. Toate camerele moderne şi elegante sunt izolate fonic şi au TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum şi aer condiţionat. De asemenea, proprietatea asigură servicii de concierge şi săli de conferinţe. Hotelul are o locaţie centrală, fiind înconjurat de diverse restaurante şi cafenele. Hala Mare şi castelul Buda se află la mai puţin de 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta este la 17 km.

Mercure Budapest City Center 4*

Mercure Budapest Korona este situat în centrul orașului Budapesta, aproape de comorile arhitecturale locale precum Bazilica Sf. Ștefan, Parlamentul sau Opera de Stat Maghiară. Mercure Budapest Korona se află la numai 600 de metri de Dunăre. WiFi este disponibil gratuit. Camerele au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Restaurantul Winestone oferă oaspeților preparate din bucătăria la modă, cu o gamă largă de vinuri. Oaspeții au acces la o sală de fitness bine echipată.

Vă veți bucura să vă aflați în inima centrului istoric și de afaceri al Budapestei, în mijlocul celebrei străzi pietonale Váci. Râul Dunărea, Sinagoga de pe strada Dohány, Cartierul Evreiesc, muzeele, pub-urile și băile sunt la picioarele dumneavoastră.

Tarife

 

03 – 06.12

10 – 13.12

17 – 20.12

Ibis Centrum 3*

150

150

140

Arcadia Budapest 4*

230

120

165

Mercure Budapest City Center 4*

270

250

200

Tariful include:

  • 3 nopti cazare
  • Mic dejun

Nu sunt incluse:

Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, pretul poate fi garantat in momentul efecturarii rezervarii. Toate pachetele ofertate sunt disponibile la momentul transmiterii acestora, insa pot aparea modificari.

Pot călători în sau tranzita Ungaria fără restricții privind situația epidemiologică persoanele care intră pe teritoriul statului ungar din România.

You cannot use comments here, because comments are disabled for this page/post. Please enable page/post comment in settings.

Nu ratați nicio noutate
Call Now Button