Skip to content

Târg de Crăciun – COLMAR

Descriere

Craciunul reprezinta un moment magic in Colmar. Turiști din toate colțurile lumii se aduna in orasul care a intrat in topul celor mai frumoase targuri de Craciun din lume.

In Colmar, ca de altfel in toata Alsacia, pregatirea pentru sarbatorile de iarna este un moment mult asteptat. Localnicii se intrec in decoratiuni deosebite, iar artizanii locali pregatesc fel de fel de dulciuri, care mai de care mai atragatoare. Cinci piete din centrul istoric sunt amenajate iarna si reprezinta Targul de Craciun: Piata Dominicanilor, Piata Rapp, Piata Jeanne d’Arc, Piata Vechii Vami si Piata celor Sase Munti Negri. Vizitatorii se pot bucura de produse locale, cum ar fi vinurile si bauturile spirtoase alsaciene, dulciuri, ceramica, bijuterii handmade. In plus, atmosfera se transforma in una de basm, gratie grupurilor de coristi din fiecare dintre cele cinci piete.

Descriere Hoteluri

Hotel Saint-Martin 3*

Situat in inima centrului vechi al orasului Colmar, aproape de cartierul Petite Venise si de celebra Rue des Marchands, Saint-Martin ofera camere linistite, decorate in stil alsacian tradiţional. Farmecul si caracterul hotelului Saint-Martin se regasesc in interiorul acestuia, cu scara interioară renascentista si curtea sa interioara fermecatoare. Oaspetii se pot relaxa in salonul hotelului si in sala de lectura. De asemenea, sunt disponibile un birou de informare turistica si un punct de acces gratuit la internet.

Best Western Grand Bristol 4*

Best Western Grand Hôtel Bristol se afla in orasul Colmar, vizavi de gara istorica TGV. Hotelul ofera un centru de fitness si spa cu sauna, hamam si tratamente de masaj. Proprietatea este la 1,1 km de Targul de Craciun din Colmar – Place des Dominicains. Are o parcare subterana privata, cu un numar limitat de locuri, oferite la un cost suplimentar si cu rezervare.

 

Tarife:

 

03 – 06.12

10 – 13.12

17 – 20.12

Hotel Saint-Martin 3*

 

305 euro/pers

290 euro/pers

405 euro/pers

Best Western Grand Bristol 4*

 

434 euro/pers

415 euro/pers

500 euro/pers

Tariful include:

  • Bilet de avion Bucuresti – Basel si retur
  • 3 nopti cazare
  • Mic dejun

Tariful nu include:

  • Bilet de tren 30euro dus intors
  • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, pretul poate fi garantat in momentul efecturarii rezervarii. Toate pachetele ofertate sunt disponibile la momentul transmiterii acestora, insa pot aparea modificari.

Conditii de intrare in Elvetia:

Toate persoanele care intra pe teritoriul Confederatiei Elvețiene trebuie sa prezinte, la punctul de frontiera sau înainte de imbarcare dacă sosesc pe cale aeriana, un Certificat COVID sau un alt document valid care sa ateste: ca sunt vaccinate complet, ca au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele sase luni inaintea intrarii pe teritoriul elvetian si ca sunt considerate vindecate; un test molecular de tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii in Elvetia.

You cannot use comments here, because comments are disabled for this page/post. Please enable page/post comment in settings.

Nu ratați nicio noutate
Call Now Button