Skip to content

Târg de Crăciun 2021 – VIENA

Descriere pachet

Arome de prajituri, vin fiert si migdale prajite plutesc in aer! Orasul vechi si strazile comerciale sunt impodobite cu lumini festive care raspandesc bucuria Craciunului in Viena!

O poarta inalta arcuita si impodobita cu lumanari primeste vizitatorii la intrarea in Piata Primariei, in Lumea de Craciun din Viena de pe Rathausplatz. Piata de Craciun din fata Primariei este fara indoiala cea mai cunoscuta si isi va deschide portile din 12 noiembrie 2021 pana in 26 decembrie. Cele 125 de standuri de vanzare frumos impodobite va ofera cadouri de Craciun, decoratiuni pentru brad, obiecte de artizanat, delicii culinare, produse de cofetarie si bauturi calde. Copacii din parcul Primariei și de-a lungul bulevardului Ringstrasse radiaza o stralucire festiva. O atractie speciala pentru cuplurile indragostite este pomul inimilor. Lumea Copiilor ofera un carusel, un tren cu reni si minunate instalatii luminoase in parc.

 

Descriere hoteluri

Ibis Wien Mariahilf 3*

Ibis Wien Mariahilf se afla la doar 500 de metri de Mariahilfer Straße, cea mai mare strada comerciala din Viena. Proprietatea asigura acces gratuit la internet WiFi in toate zonele. Statia autobuzului turistic ``Hop-On Hop Off`` (linia rosie) se afla chiar langa hotel. Camerele ofera aer condiţionat si TV prin cablu. Micul dejun tip bufet este disponibil de la primele ore ale diminetii pana la pranz.

 

Hotel Johann Strauss Vienna 4*

Situat în sectorul 4 din Viena, la 100 de metri de statia de metrou Taubstummengasse (linia U1), Hotelul Johann Strauss se afla intr-o cladire tip art nouveau si ofera camere cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi.

Camerele au ferestre izolate fonic, TV, seif si minibar. In fiecare dimineata, oaspetii Hotelului Johann Strauss au la dispozitie un mic dejun tip bufet cu sampanie.

 

TARIFE

 

03 – 06.12

10 – 13.12

17 – 20.12

Ibis

360 euro/persoana

295 euro/persoana

390 euro/persoana

Johann Strauss

380 euro/persoana

315 euro/persoana

490 euro/persoana

Servicii incluse:

  • Zboruri directe Bucuresti => Viena => Bucuresti
  • Taxele de aeroport
  • Cazare 3 nopti cu mic dejun bufet

Nu sunt incluse:

  • Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, pretul poate fi garantat in momentul efecturarii rezervarii. Toate pachetele ofertate sunt disponibile la momentul transmiterii acestora, insa pot aparea modificari.

Conditii de intrare in Austria:

Cetatenii romani care calatoresc spre Austria trebuie sa prezinte rezultatul negativ al unui test pentru virusul SARS-CoV-2, de tip PCR (valabilitatea sa nu depaseasca 72 de ore de la data prelevarii probelor) sau certificatul de vaccinare cu un ser autorizat.

You cannot use comments here, because comments are disabled for this page/post. Please enable page/post comment in settings.

Nu ratați nicio noutate
Call Now Button